3 tips om fondsen te werven

Normal 7b9c6268622e8cb980879d6c101852fcc1a2712b
09-10-2020 | 11:24

Gaaf dat je je hebt aangemeld, samen maken we ons sterk voor vrouwenrechten. Helemaal te gek als het je ook lukt om steun te vinden voor je actie en je geld inzamelt om de positie van vrouwen te verbeteren. Hierbij 3 tips om je op weg te helpen:

 

Tip 1: Maak je actiepagina persoonlijk en licht toe waarom jij het heel belangrijk vindt om voor vrouwenrechten op te komen. Met een paar foto’s of afbeeldingen fleur je je pagina op en met een persoonlijke tekst overtuig je mensen van de noodzaak om je actie te steunen. Het hoeft niet lang te zijn, een paar woorden zijn vaak al genoeg.

Tip 2: Vraag eerst je familie en goede vrienden. Dat kan via een persoonlijk WhatsApp-berichtje of in een groep. Als iemand uit de groepsapp doneert, bedank die persoon dan ook in de groep: goed voorbeeld doet volgen! Het hoeven geen grote bedragen te zijn, als iedereen 10 euro doneert, is dat al heel wat. Wanneer er al wat geld op je teller staat, is het moment aangebroken om je bericht te delen met kennissen, collega’s, sportmaatjes, buren, en via social media. Vergeet daarbij natuurlijk niet de link naar je actiepagina mee te sturen!

Tip 3: Houd mensen op de hoogte van je vooruitgang. Hoeveel push-ups kun je ongetraind en hoeveel kun je er op 25 november? Film jezelf en deel dit via de blogfunctie op je actiepagina en via Instagram of Facebook. Ook kun je het eindresultaat filmen en naar de mensen sturen die je hebben gesteund. Zij vinden het ontzettend leuk om te zien hoe hard je hebt gewerkt en daar mag je hartstikke trots op zijn. 35 push-ups, you can do it  💪

 

Lees hier meer tips >>