"Ik ben dankbaar voor mijn vrijheid en dat gun ik iedereen"

Normal 1e1fc39e6a4cdb4ed43a05623c5f9f7a61260974
04-10-2019 | 16:23

Ben jij een echte doorzetter? Dan maak je kans op een personal performance sessie bij Inner Stance Amsterdam Zuidoost. Want deze personal performance studio stelt 3 sessies beschikbaar aan de deelnemer die alles in staat stelt om zoveel mogelijk push-ups te doen. Coach Joke Stroobach werkte zelf jarenlang bij Defensie en was tijdens buitenlandmissies diverse keren getuige van geweld. “Dit gun ik absoluut niemand.”


Inner Stance hangt de filosofie aan dat een krachtig leven begint bij een sterk fundament, namelijk een krachtig lichaam. Coach Joke Stroobach vertelt: “Je ‘inner stance’ is hoe je jezelf ziet en welke levenshouding je aanneemt. Het is bepalend voor het resultaat in je leven. Bij onze leden zie ik dat steeds weer in positieve zin veranderen.”

 

 

Ze vervolgt: “Een persoonlijk traject is afgestemd op jouw wensen. Tijdens de personal trainingsessie krijg je gedurende 2 uur een training op maat - een full body training - en waardevolle mentale coaching waarmee je direct aan de slag kunt. Ik stel 3 sessies beschikbaar aan de deelnemers die alles in staat stellen om zoveel mogelijk push-ups te doen."

 

 

Joke werkte zelf jarenlang bij Defensie en was tijdens buitenlandmissies diverse keren getuige van geweld. “Dit gun ik absoluut niemand!” zegt ze. “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik kan doen en laten wat ik wil en die vrijheid gun ik iedereen. Daarom voel ik me verplicht om mijn steentje bij te dragen waar ik dat kan.”