Bedrijfsteams opgelet!

Normal e13b90ec88944d1d9fe767fa75990d84f4cccc4e
19-09-2019 | 16:48

Maak jij je samen met collega’s sterk voor vrouwenrechten? Slim! Zo motiveren jullie elkaar en word je ook op de werkvloer sterk & fit! En nog belangrijker: jouw bedrijf draagt bij aan projecten die geweld tegen vrouwen tegengaan. Jullie inzet om vrouwen hun vrijheid terug te geven, in plaats van in angst te leven, waarderen wij enorm. Dat geldt ook voor onze partner Sport in Business. Het bedrijfsteam dat het meeste geld inzamelt, krijgt daarom een trainingssessie op het werk (1,5 uur, max. 30 collega’s) t.w.v. 350 euro!

Liselot van Sport in Business vertelt: "Toen ActionAid ons benaderde voor de Women’s Rights Challenge twijfelden wij geen seconde. Een concept waar wij volledig achter staan, en heel graag ons steentje aan bijdragen!"

Sport in Business faciliteert sportieve trainingen voor (grote) organisaties en verzamelgebouwen in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen en bootcamps. Het uitgangspunt van deze trainingen is het fit(ter) maken van de werknemer. Het doel: terugdringen van ziekteverzuim, arbeidsproductiviteit van de werknemer verhogen en saamhorigheid en teambuilding verbeteren.

“Sport is één van de sleutels tot verbroedering en gelijkheid. Sport is voor iedereen. Dit idee dragen we dagelijks uit bij de bedrijven met wie we samenwerken. Ongelijkheid verdwijnt als er wordt samengewerkt aan één doel. Presteren doe je namelijk niet alleen!”

Kom dus samen met collega’s in beweging! Nog geen team aangemaakt? Dat kan heel eenvoudig hier >>