Hoeveel push-ups kan jij?

35 procent van alle vrouwen krijgt in haar leven te maken met een vorm van geweld. Dit moet stoppen! Daarom organiseert ActionAid vanaf 1 oktober de Women’s Rights Challenge. In 35 dagen werken we toe naar 35 push-ups, een symbolische actie waarmee we tegelijk geld inzamelen om geweld tegen te gaan.

35 push-ups is een flinke uitdaging, maar met ons trainingsschema gaat het je lukken! Doe je mee? >>

Lees meer Lees minder

Nog te gaan tot 1 oktober

Bekijk alle

Steun hier een deelnemer van de challenge, of ga zelf de uitdaging aan. Want 35 procent van de vrouwen wereldwijd krijgt te maken met geweld - dat is 35 procent te veel!

Meld je aan >>
Bekijk alle

Bedrijfsteams opgelet!

19-09-2019 | 16:48 Maak jij je samen met collega’s sterk voor vrouwenrechten? Slim! Zo motiveren jullie elkaar en word je ook op de werkvloer sterk & fit! En nog belangrijker: jouw bedrijf draagt bij aan projecten die geweld tegen vrouwen tegengaan. Jullie inzet om vrouwen hun vrijheid terug te geven, in plaats van in angst te leven, waarderen wij enorm. Dat geldt ook voor onze partner Sport in Business. Het bedrijfsteam dat het meeste geld inzamelt, krijgt daarom een trainingssessie op het werk (1,5 uur, max. 30 collega’s) t.w.v. 350 euro! Liselot van Sport in Business vertelt: "Toen ActionAid ons benaderde voor de Women’s Rights Challenge twijfelden wij geen seconde. Een concept waar wij volledig achter staan, en heel graag ons steentje aan bijdragen!" Sport in Business faciliteert sportieve trainingen voor (grote) organisaties en verzamelgebouwen in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen en bootcamps. Het uitgangspunt van deze trainingen is het fit(ter) maken van de werknemer. Het doel: terugdringen van ziekteverzuim, arbeidsproductiviteit van de werknemer verhogen en saamhorigheid en teambuilding verbeteren. “Sport is één van de sleutels tot verbroedering en gelijkheid. Sport is voor iedereen. Dit idee dragen we dagelijks uit bij de bedrijven met wie we samenwerken. Ongelijkheid verdwijnt als er wordt samengewerkt aan één doel. Presteren doe je namelijk niet alleen!” Kom dus samen met collega’s in beweging! Nog geen team aangemaakt? Dat kan heel eenvoudig hier >>
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 25

Anoniem

19-09-2019 | 23:17 Aan: Ik maak me sterk voor vrouwenrechten! Als strijder voor vrouwenrechten ben ik supertrots op mijn dochter die ook strijdt voor vrouwenrechten! The future is female!